NIEUWS OVER DE CAMPAGNE

Tien ton plastic explosieven voor het Oekraïense leger

Dárek pro Putina
CAMPAGNEPATRONAAT

We hebben de mogelijkheid om 10 ton plastic explosieven te kopen en we willen ze zo snel mogelijk aan het Oekraïense leger leveren. Dankzij de verhoogde productie kunnen we de explosieven heel snel aan het front leveren, omdat ze van de fabrikant komen.

612775
5462
GEZAMELD VAN
600000
SCHENKERS

Campagnedoel

Tien ton plastic explosieven kopen en zo snel mogelijk aan het Oekraïense leger leveren.Het Oekraïense leger heeft plastic explosieven nodig. We hebben een overeenkomst gesloten met de ambassade van Oekraïne en een vooraanstaande Tsjechische fabrikant om 10 ton te leveren. We zijn erg blij dat de fabrikant hierdoor zelfs de productie heeft verhoogd, zodat het materiaal de komende maanden geleidelijk aan het Oekraïense leger zal worden geleverd. We kunnen niet zeggen wat de precieze plannen zijn over hoe de Oekraïners erover zullen beschikken. Wel kunnen we zeggen dat een dergelijke hoeveelheid genoeg zou zijn om 10.000 FPV-drones te bewapenen en nog genoeg over te houden voor andere interessante toepassingen.

Transport en overdracht

We kopen de explosieven en verschepen ze naar Oekraïne op het moment dat ze aankomen van de fabrikant, in batches van ongeveer een ton. De leveringen worden gecoördineerd via de ambassade van Oekraïne in Tsjechië en worden direct door het Oekraïense leger in ontvangst genomen.

NIEUWS

Sorry, er is geen informatie over dat blok gevonden in de database

HELP ONS WEBSITE VERTALINGEN TE VERBETEREN

icon

Deze versie van de website is daarom vertaald door een automatische vertaler en kan fouten bevatten. Als u de kwaliteit van de website wilt verbeteren, neem dan contact met ons op.

IK WIL HELPEN MET DE VERTALINGEN
Een heel klein team uit Tsjechië zit achter het project Gift for Putin. Het zorgt voor alles, van inkoopregelingen tot marketing en technische oplossingen. Als je wilt helpen met de ontwikkeling van de collectie in het buitenland, sluit je dan bij ons aan. Glorie aan Oekraïne!
OPGEHAALD VOOR OEKRAÏNE:
€33 195 362
icon star image
SCHENKERS:
290 540
icon star image
OORLOOGS DAGEN:
826
icon star image
FONDSENWERVING VOOR WAPENS NAAR OEKRAÏNE